Originele setting
Onvergetelijke evenementen
Centrale ligging in hartje Gent

Zaal met catering in Gent

Zoekt u een zaal met catering in Gent die aan al uw wensen voldoet? Dan zit u bij Sous Sol goed. Of u nu een particulier feest of een zakelijk evenement plant, een zaal met catering kan veel stress wegnemen. Het gemak van een locatie waar alles in één pakket komt, mag niet worden onderschat. Onze zaal is niet alleen esthetisch verantwoord en ruim, maar we bieden ook cateringopties die bij elk type evenement passen.

Bent u op zoek naar een zaal met catering in Gent?

Sfeerimpressie van Sous Sel

Een zaal met heerlijke, kwaliteitsvolle catering

Het is niet zomaar een zaal met catering die wij aanbieden; het gaat om een kwaliteitsvolle catering die uw evenement naar een hoger niveau tilt. In de huidige markt vol opties maakt kwaliteit het verschil. Onze chefs bereiden met veel zorg gastronomische maaltijden die zowel de smaakpapillen als het oog behagen. Of u nu een buffet of een dinnerparty wilt voor uw event, wij maken het mogelijk. De combinatie van een prachtige feestzaal en uitstekende catering maakt elk evenement onvergetelijk, of het nu een bedrijfsfeest, verjaardag of huwelijk is.

Onderneem nu actie voor een geslaagd evenement

Als het tijd is om uw wensen om te zetten in realiteit, aarzel dan niet en stuur een e-mail naar info@soussol.be. Eén bericht kan de eerste stap zijn naar de feestlocatie van uw dromen. Zodra we uw e-mail ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met u op om de details te bespreken en een rondleiding van onze zaal en cateringfaciliteiten te plannen.