Originele setting
Onvergetelijke evenementen
Centrale ligging in hartje Gent

Een afterwork op een locatie in Gent

Wilt u een afterwork organiseren op een locatie in Gent die het beste van alle werelden biedt? Dan heeft u zojuist uw perfecte match gevonden met Sous Sol. Midden in het kloppende hart van Gent, bieden wij u een locatie aan die de toon zet voor een uitstekende afterwork-ervaring. Onze unieke setting biedt meer dan alleen een plek om te ontspannen; het is een ruimte waar professioneel en persoonlijk genieten samenkomen.

Bent u op zoek naar een locatie voor uw afterwork in Gent?

Sfeerimpressie van Sous Sel

Een afterwork volgens uw wensen op onze locatie in Gent

Waarom zou u genoegen nemen met een standaard afterwork op eender welke locatie, als u kunt kiezen voor onze locatie die zich aanpast aan uw behoeften? Onze flexibele ruimtes kunnen moeiteloos transformeren naar uw wensen. Zoekt u nog een gezellige eventlocatie? Wij hebben de perfecte setting voor u. Daarnaast bieden we ook een afzonderlijke zaal voor een networkevent. En als u de ambiance wilt opschalen, kunt u zelfs denken aan het gebruik van onze locatie als feestlocatie. Wat ons onderscheidt, is de mogelijkheid om te kiezen voor een persoonlijke invulling. Van casual borrels met collega’s tot zakelijke netwerkevenementen, wij bieden de perfecte achtergrond voor elke gelegenheid.

Tijd om de stap te zetten

De meeste geweldige ervaringen beginnen met een eenvoudige actie. Wilt u uw volgende afterwork tot een onvergetelijke ervaring maken op onze locatie of wilt u een bedrijfsfeest organiseren? Stuur dan een e-mail naar info@soussol.be. Een kort bericht volstaat om het proces te starten en onze experts nemen vervolgens snel contact met u op om de details te bespreken. Wanneer u met Sous Sol samenwerkt, verzekert u zich van een ervaring die niet alleen voldoet aan uw verwachtingen, maar deze zelfs overtreft.